25. 11. 2017

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices.

Václav Šilha

S fotoaparátem v ruce už procestoval všech 6 kontinentů včetně Antarktidy. Pravidelně publikuje u nás i v zahraničí. Jeho snímky byly zveřejněny např. v BBC Wildlife Magazine, National Geographic a v dalších titulech napříč celým světem. S jeho tvorbou se mohou pravidelně setkávat návštěvníci různých fotografických výstav a přednášek. Je držitelem druhé ceny v rámci novinářské soutěže Czech Press Photo 2006, první ceny Czech Press Photo za rok 2012 a ceny Trigema Czech Press Photo za rok 2014. V roce 2012 obdržel v rámci 16 mezinárodního bienále FIAP v Norsku zlatou medaili NSFF. Je spoluautorem knih „Divoká planeta“, „Afrika v nás“ a „Afrika v nás II“.

Přednášky

Megapixel